Feuerball, muškát (3)
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Feuerball, muškát (3)

Pelargonium (Geranie) Feuerball - Objednací číslo 6612711
Počet kusů v balení:3 ks
Stojatý muškát. Ohnivě červené, jasně zářící květy. Bohatě kvete od května až do mrazů. Svojí jasně zářivou červenou barvou Vám ihned padne do oka. Dobře snáší výkyvy počasí.
210,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Dodání: dubna začátek - července konec

Přijímáme objednávky!

Doba květu květen, červen, červenec, srpen, září
Stanoviště polostinné, slunné
Doba výsadby dubna začátek - července konec
Mrazuvzdornost citlivá na mráz
Vysazovací vzdálenost (cm) 20-30
Barva červená
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 20 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné – polostinné, vzdušné a teplé PŮDA: Dobrá květinová zemina HNOJENÍ: Týdně tekutým hnojivem, např. náš Duostar Gold ZÁLIVKA: Podle potřeby a povětrnostních podmínek POTŘEBA MÍSTA: Asi 6 rostlin na 1 m DOBA KVĚTU: Od května do prvních mrazíků RŮST: Stojatý KVĚTY: Červené kvetoucí míče, uvadlé květy neustále odstraňujeme. ZIMA: Není mrazuvzdorný, jednoletá rostlina. Přezimování je možné ve světlé + chladné, bezmrazé místnosti – omezeně zaléváme, v únoru zkrátíme a přeneseme na teplejší světlé místo – podle potřeby zaléváme. Po ledových mužích opět umístíme ven.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené